FOLLOW US

ΤΗΛΕΦΩΝΟ +30 210 24 71 899 & +30 210 24 45 311
Top

ΓΛΥΚΑ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ

 / news  / ΓΛΥΚΑ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ
15 Μαρ

ΓΛΥΚΑ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ

Τώρα στα καταστήματα D.Stergiou μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές πάστες και ατομικά γλυκά με ελάχιστες θερμίδες αλλά τέλεια γεύση.

Μους Ανάμεικτη, Προφιτερόλ, Μους Λευκή, Κέικ με πραλίνα Φουντουκιού και Πάστα Πραλίνα που είναι παρασκευασμένα με Μαλτιτόλη και Στέβια.

Η Μαλτιτόλη είναι μια αλκοόλη σακχάρου που χρησιμοποιείται ως ένα υποκατάστατο της ζάχαρης. Έχει λιγότερες θερμίδες, δεν προωθεί την τερηδόνα των δοντιών και έχει μικρότερο αποτέλεσμα επί της γλυκόζης στο αίμα. Απορροφάται πιο αργά από τη σακχαρόζη, καθιστώντας την πιο κατάλληλη για άτομα με διαβήτη.

Η Στέβια  είναι είδος φυτού με προέλευση τη Βραζιλία και την Παραγουάη. Περιέχει μια ουσία η οποία ονομάζεται στεβιόζη ή στεβιόλη και έχει μεγαλύτερη γλυκαντική δύναμη από τη ζάχαρη. Η γλυκιά γεύση των φύλλων της χρησιμοποιείται ως φυσικό γλυκαντικό.  Τα φύλλα του φυτού και τα γλυκαντικά που προέρχονται από αυτό, έχουν πολλαπλάσια γλυκύτητα από τη ζάχαρη, δεν αποδίδουν ενέργεια (θερμίδες) και δεν περιέχουν υδατάνθρακες.

Για εσάς λοιπόν που προσέχετε την διατροφή σας αλλά δεν μπορείτε να στερηθείτε τα αγαπημένα σας γλυκίσματα η λύση βρίσκεται στους φούρνους “D.Stergiou”.

Share
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.